Duona su kanapių sėklomis
6,00€ – 18,00€
SUDĖTIS:
Ruginiai sijoti miltai, kvietiniai miltai, vanduo, natūraliai brandintas raugas, cukrus, kanapių sėklos, druska.
Aprašymas
Duona su kanapių sėklomis – švelnaus skonio, tiems, kas mėgsta kanapių sėklyčių traškesį.
Ar žinote, kad kanapių sėklos yra labai vertingos. Jose esančios skaidulos gerina virškinimą, valo
organizmą, greitina medžiagų apykaitą. Kanapių sėklos yra puikus augalinės kilmės baltymų
šaltinis. Jose gausu vitaminų A, E, D ir B, taip pat geležies, magnio, kalcio, fosforo, cinko, kalio,
mangano. O lukštentos kanapių sėklos slopina apetitą ir mažina potraukį saldumynams.
Kanapių sėklos naudojamos sveikuolių kokteiliams gaminti, jomis vis dažniau paskaninamos
salotos, košės ar įvairūs kepiniai.
Radviliškių kaimo kepykla taip pat naudoja kanapių sėklas. Jeigu mėgstate šių sėklyčių traškesį,
verta paragauti švelnaus skonio duonelės, pagamintos iš ruginių sijotų miltų, kvietinių miltų,
natūraliai brandinto raugo ir kanapių sėklų. Ruginė duona su kanapių sėklomis ne tik labai skani,
bet ir labai gardžiai kvepia.
Papildoma informacija
Svoris | N/A |
---|---|
Svoris | 1 kg, 2 kg, 3 kg |
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.